Sade Dut Pestili
İçindekiler: Şeker, Buğday Unu, Bal, Dut Pekmezi, Süt Tozu, Su
Alerjen Uyarısı: Süt Tozu ve Buğday Gluteni içerir.
En çok tercih edilerek dut pestillerinin çeşitleri bulunmaktadır.
Kışın tüketmek üzere yapılan dut pestili,soğuk aylarda bağışıklık kuvvetini arttırmak ve enerji sağlamak için yazdan kurutullup hazırlanır.
Dut pestili selenyum açısından zengindir.
Bağışıklık sistemi, vücudun direnç kazanmasında aktif rol oynamaktadır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.