Çıtır Nohut
Çıtır Nohut dediğimiz yiyeceğin hammaddesi olarak nohut kullanılır ve soya ile kaplanır.
Nohuttun yüksek ısıda işlenmesi sonucunda leblebi elde edilir. Bu çıtır çıtır beyaz leblebiyi
ara öğün hem atıştırmalık olarak hem de misafirlerinize ikram ederek servis edebilirsiniz.
Sade ve zarif tadı, doyurucu özelliği ile çıtır beyaz nohut leblebi en çok tercih edilen çerezlerdendir.
Çıtır Leblebi, karbonhidrat, protein, B grubu vitaminleri, potasyum, fosfor, demir, çinko ve lif içeriği yüksek bir yiyecektir.
Lif oranı yüksek olduğundan bağırsak hareketlerini hızlandırır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.